Follow Dashboard
Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; ______
Another credits.

TITLE; azam tahun baru
Tuesday, January 1, 2013 | 8:36 PM | 0 comments


           Assalamualaikum w.b.t and haii ..Firstly saye nk ucpkan SELAMAT TAHUN BARU 2013 kpd teman2 yg mengenali diri ini n sume wrge blogger nim ..haha ..syukur alhamdulillah kita masih dberi peluang utk mmbuat amal kbaikan di dunia ini ..tahun 2012 mninggal kite dgn plbgai suka+duka pahit+manis dlm idup setiap insan kan .jadikanlha tahun  ini lbih baik drpd thun2 lepas .tggalkan segala tabiat buruk kita yg org laen xsuke ..

Harapan aku tahun nih aku nk jdi ank yg baik ..hahaha ..tanpa mereka sapalah kita kan ,dri kcik lgi ibu n ayh jge ngn penuh kasih sayang tnpa meminta balasan ..*SEDIH* ..orang lain boleh benci kita,tapi ibu ayah tetap sayang kita walaupun seburuk mane perlakuan anknya ..kasih ibu hingga ke syurga !(pesanan utk diri sendiri) ayh aku selalu pesan klu time die marah .."klu org tua kau dh xde nanti ,xde sapa nk tolong kau melainkan diri sendiri,nk arapkan adik beradik,mereka pon ada keluarga sendiri !) *nangis mase taip nih * ....huarghhh !okaylah ibu n ayh ,ankmu ini akn berusaha jdi ank yg terbaik .hahaha ..

Secondly ,aku nk jdi kawan yg boleh dibuat kawan .bkn kawan mkn kawan .tuh bkn perangai akuu ..NOOOO !! jauhilah sikap tuh coz kite akn khilangan kwn yg dicari selama nih ..xcaye try buat ,tgk hsilnya sendiri ..hahaha ..bukan senang kite nk jge hbungan ngn member sndiri ,nk2 yg dok sependpt ngn kita ..hahaha ..so lpas nih aku akn berusaha nk jdi kwn yg terbaik .insyaallah ! 

Okaylah,rase malas menghampiri diri ini utk trus bercerita ..ada wktu kite sembang agii ..hahaha
assalamualaikum .. HAPPY NEW YEAR !

TITLE; Salam Perkenalan ! insan kecil ..
Saturday, December 22, 2012 | 8:00 AM | 0 comments
                              Assalamualaikum and hye to all !

nama sebenar aku nur amanina nadhrah binti husain from terengganu  ..hoho ..aku anak bongsu daripada 7 org adik beradik and mempunyai seorangg kembar lelaki ygxrapat langsung .jauh lagii muka seiras ..hahaha ..klue pasangan kembar lain yg korang tau mesti sngt rapat n xleh berpisah langsung ..but not me !okay ..hehehe .. akuu nim jenis yg gile2 cket ,kwn yg rpt taw lha prngai aku nim ..hahaha ..kawan kt skula pggl ak na a.k.a kakak .pggl kakak sbb aku kan kmbar so nk sng pggl abg kakak je..hahaha..

aku baru je lepas abis SPM .alhamdulillah ,semua berjalan lancar tapa sbrg gangguan ..huhuhuhu ..moga2 aku dan kawan2 dapat result yg cemerlang.amin ..aku sekarang hanya menambahkan berat badan jew kahkahkah .nk keje xley coz xdee lesen ..huhuhu .klue dpt pgg duit sndiri kan best !!

btw,,salam perkenalan kepada semua warga blogger yg dikasihi sekalian ..hahaha ..anyways ,aku ingin berterima kasih kpd hani afiqah coz dh bntu akuu nk buat blog nim ..thanks a lot sayang ! terima kasih juga kpd readers yg sudi read my blog yg xberapa best nim kan ..hahaha ..sokay !aku pun baru nk belajar ..

okay lha stkt nim dulu aku prknalkan diri ini kpd anda semua ..haha
thank  !<3 ~don't forget folo me~